Verhuisbericht – Hartelt Fund Management

Maastricht, 29 mei 2018 – Met trots informeren wij u over de verhuizing naar onze nieuwe kantoorlocatie in het centrum van Maastricht. Per 1 juni verruilen wij het mooie landelijke Kruisdonk voor het bruisende nieuwe Sphinxkwartier in het centrum van Maastricht. Per 1 juni is Hartelt Fund Management gevestigd in het Eiffelgebouw aan Sphinxcour 9A, 6211XZ te Maastricht.

Het Eiffelgebouw is een industrieel monument uit 1928 en was tot 2006 onderkomen van sanitairfabriek Koninklijke Sphinx. Het Eiffelgebouw is van een industriële functie getransformeerd naar een gebouw met een hotel, woningen en kantoorruimte. Het afgelopen jaar werd het gebouw grondig gerenoveerd en getransformeerd.

Het uit zeven verdiepingen bestaande Eiffelgebouw ligt in het Sphinxkwartier, aan de rand van het centrum van Maastricht. In het gebouw bevinden zich onder meer The Student Hotel en daarnaast enkele andere functies zoals kantoorruimtes, lofts en een incubator voor innovatieve bedrijven. Dankzij die invulling ontstaat er een plek voor (internationale) bedrijven, studenten, young professionals, creatieven en vernieuwers waardoor het Sphinxkwartier een eigen, onderscheidend karakter krijgt.

Wij begroeten u graag vanaf 1 juni 2018 in ons nieuwe kantoor. Alle overige contactgegevens blijven ongewijzigd.